Grafisk formgivare originalare

Oscar Properties söker Grafisk formgivare originalare

Är du intresserad av att arbeta med illustrationer, bildbearbetning, events, utformning av annonser och dokument och få möjligheten att arbeta både digitalt och i print? Då är du den vi söker! Vi på Oscar Properties söker nu en Grafisk formgivare/Originalare för en visstidsanställning från januari 2018 till juni 2018 med chans till förlängning.

Om tjänsten

I rollen som grafisk formgivare och originalare är du en del av projektmarknadsteam som jobbar mot flera av bolagets avdelningar. I första hand kommer du arbeta med framtagning av original för exempelvis annonsering, säljdokument, skyltsystem, inflyttningspresenter, inbjudningar och bolagspresentationer, både digitalt och i print. I andra hand kommer du fungera som en assisterande funktion i varierande events som lansering av säljstarter, kundaktiviteter, konferens, iordningsställande av showroom och kapitalmarknadsdagar samt andra marknadsrelaterande ärenden.

Vem är du

För att lyckas i denna roll behöver du vara serviceinriktad, ha ett eget driv och kunna strukturera och planera dina arbetsuppgifter utifrån deadlines. Du ska arbeta snabbt när det behövs utan att tappa kvalitet. Vi tror att du har en bra känsla för färg och form i kombination med förståelse för den visuella kommunikationens betydelse. Arbetets variation medför ett prestigelöst förhållningssätt med ett gott engagemang och motivation att alltid utföra ett kvalitativt arbete.

Du som person är kreativ, flexibel och driven. Du vågar utmana och är stresstålig. Du har kunskaper i Adobe InDesign, Illustrator, Photoshop, rörligt material i Animate CC eller liknande program. Du kan arbeta med Keynote, PowerPoint och har grundläggande kunskaper i Wordpress och Apsis.

 

Ansökan

Låter det här som en tjänst för dig? Skicka in din ansökan på jobb@oscarproperties.se. Intervjuer sker löpande och sista ansökningsdagen är 2018-01-31.

Varmt välkommen med din ansökan!

Om företaget

Oscar Properties bildades 2004 med visionen att skapa unika, designade, kreativa och moderna bostäder med utgångspunkt i varje byggnads historia. Modern design, arkitektur och en djup förståelse för hur människor vill leva och bo, har allt sedan dess varit kärnan i vår identitet. Oscar Properties har sedan starten uppfört en rad uppmärksammade bostadsprojekt genom både nyproduktion och konvertering. Projektportföljen uppgår till 3 951 bostäder, varav 1 116 bostäder är under pågående produktion. Vi köper, utvecklar och säljer fastigheter med attraktiva lägen med den långsiktiga strategin att vara aktiv inom både nyproduktion, omvandling och förvaltning. En byggnad signerad Oscar Properties kan vara en helt ny byggnad eller en äldre byggnad, såsom en skola, en fabrik eller ett postkontor. Gemensamt för samtliga Oscar Properties-byggnader är modern design och unik arkitektur. 

 

 

Anmäl intresse