Servicevärd

Oscar Properties söker Servicevärd

Oscar Properties köper, utvecklar och säljer fastigheter för bostadsändamål i Stockholm. Modern design, arkitektur och en djup förståelse för hur människor vill leva och bo är kärnan i vår identitet. 

Nu letar vi efter en servicevärd som kommer arbeta i en av Oscar Properties moderna fastigheter No 4 i Nacka Strand med att ge förstklassig service och vara behjälplig till de boende. Vi söker därmed dig som har kombinationen att vara både händig och en stjärna på service!

Om tjänsten

Tjänsten som servicevärd passar dig som älskar att leverera service i världsklass och som av egen kraft ser till att upprätthålla hög kvalitet i ditt arbete. Vidare trivs du med att arbeta praktiskt och kan snabbt sätta dig in i nya, varierande arbetsuppgifter. Det kan handla allt ifrån att hälsa de boende välkommen och öppna dörrar, boka taxi, montera ihop möbler, sätta upp tavlor, mottaga leveranser samt se till att det ser snyggt ut i entrén, trapphus samt gemensamma utrymmen och att gästlägenheten är snygg och städad. Med andra ord - ett roligt, varierande och givande arbete med mycket frihet under ansvar.

Du kommer jobba varierande arbetstimmar som kan förläggas mån-sön kl 06.00-22.00.

 

Vem är du

Vi ser gärna att du har gymnasieutbildning inom servicesektorn och gärna någon erfarenhet av en servicerelaterad roll. Du är mycket ansvarstagande och tycker om att ta egna initiativ. Du håller ett högt tempo och trivs med fysiskt arbete, därför är det en fördel om du är i god fysisk form samt är händig. Du kommunicerar obehindrat på svenska och engelska. B-körkort är ett krav.

Det viktigaste för oss är att du har rätt inställning, vilja och engagemang. Som person är du också social och har ett servicetänk i allt du gör och har lätt för att ta kontakt med nya människor. Du är fylld av energi och entusiasm, samtidigt som noggrannhet är viktigt för dig. Du har en bra känsla för människor och en fingertoppskänsla när det kommer till att göra det lilla extra samtidigt som du upprätthåller hög kvalitet i ditt arbete. Sist men inte minst så trivs du i en serviceroll med varierande uppgifter där det alltid finns något att hugga i.

I denna roll är du Oscar Properties ansikte utåt, vilket innebär att det är av stor betydelse att du är professionell i både agerande och kommunikation.

 

Övrig information

Placering: Nacka Strand, Stockholm

Omfattning: Heltid visstid i 6 månader, med goda möjligheter till förlängning

Start: Oktober 2017 

Konsultansvarig: Anneli Grundfelt (anneli.grundfelt@nextu.se) 070 - 770 78 96

 

Ansökan

Oscar Properties har valt att samarbeta med rekrytering - och bemanningsföretaget Next u i denna bemanning, vilket innebär att du kommer vara anställd av Next u men jobba som konsult hos Oscar Properties. Sök jobbet genom att fylla i formuläret längst ner i annonsen på Next u’s hemsida. Vi håller intervjuer löpande.

Varmt välkommen med din ansökan!

 

Om företaget

Oscar Properties bildades 2004 med visionen att skapa unika, designade, kreativa och moderna bostäder med utgångspunkt i varje byggnads historia. Modern design, arkitektur och en djup förståelse för hur människor vill leva och bo, har allt sedan dess varit kärnan i vår identitet. Oscar Properties har sedan starten uppfört en rad uppmärksammade bostadsprojekt genom både nyproduktion och konvertering. Projektportföljen uppgår till 3 951 bostäder, varav 1 116 bostäder är under pågående produktion. Vi köper, utvecklar och säljer fastigheter med attraktiva lägen med den långsiktiga strategin att vara aktiv inom både nyproduktion, omvandling och förvaltning. En byggnad signerad Oscar Properties kan vara en helt ny byggnad eller en äldre byggnad, såsom en skola, en fabrik eller ett postkontor. Gemensamt för samtliga Oscar Properties-byggnader är modern design och unik arkitektur. 

 

Om Next u

Next u är rekryterings- och bemanningsföretaget som tittar på människor, inte papper. Vi vet att det är människor som gör skillnaden mellan bra företag och fantastiska företag. Det är därför vi arbetar med videobaserade tjänster. Då får du en mer rättvis bild av både kandidater och jobb - inte bara tjusiga ord i ett CV eller i en annons. Läs mer på www.nextu.se

 

Anmäl intresse