Välkommen till visning av av lägenhet 06.1101, 3 rok om 81 kvm och lägenhet 07.1201, 3 rok om 75 kvm. ( observera byggplatsvisning - lägenheterna är under produktion ), den 20 november. OBS! Begränsat antal platser, 10 personer. Av säkerhetsskäl krävs anmälan till ansvarig mäklare. Kontakta oss för tid och plats, se kontaktuppgifter nedan.

79&Park

Oscar Properties - Gärdesfälten breder ut sig från Sandhamnsgatan ner mot Valhallavägen och Östermalm. Precis här, på soligt sydvästläge, växer 79&Park upp. Ett bostadshus som ger nytt syre till Stockholms och Sveriges moderna arkitektur och erbjuder en boendemiljö som är urbant dynamisk och samtidigt naturnära stilla. 79&Park är ett samarbete mellan Oscar Properties och BIG (Bjarke Ingels Group) – en av vår tids mest eftertraktade och hyllade arkitekter. De är kända för sin utmanande, lekfulla och samtidigt mänskliga arkitektur, kvaliteter som även präglar 79&Park. Att bo här är att leva i samtidsarkitekturens allra främsta gestaltning. Ett hus som är helt sitt eget med unika lösningar och detaljer som utmanar bilden av ett modernt storstadsboende.

Huskroppen är vriden och följer fältet vilket ger en utsikt från majoriteten av bostäderna som dessutom har egna balkonger. Vyn från 79&Park är klassiskt Stockholmskt: Ladugårdsgärdet, Djurgårdens grönska, Östermalms sekelskifteshus och Gärdets funkisarkitektur.

En fasad av cederträ i ett flerfamiljshus av den här storleken är ovanligt och säger något om vilken speciell byggnad 79&Park är. Det är dessutom ett hållbart och underhållsfritt material som bara blir vackrare med åren då det grånar. Cederträet i kombination med taklandskapet gör upplevelsen av huset grönskande och mänsklig. Ett hus som harmoniskt smälter samman och bäddar in sig i de lummiga omgivningarna. Det andra dominerande materialet är glaset som täcker stora delar av fasaden. Glaspartierna skapar en fin kontrast till grönskan och cederträet – självklart ger de också ett fantastiskt ljusinsläpp och inte minst utsikt. Huset är byggt så att merparten av glaspartierna vetter mot Gärdesfälten för att optimera utsikten i söder och väster. Interiört präglas bostäderna av taktila naturmaterial: från ekgolven och de exklusiva trädetaljerna, till badrummen i granitkeramik och naturstenen i köket.

Ambitionen i alla Oscar Properties projekt är att addera värde – till de boende förstås, men också till staden och miljön runtomkring. 79&Park är en förlängning av parken – står du uppe på någon av takterrasserna blir upplevelsen att du bor mitt i grönskan. I stället för att låta taket vara en gömd och bortglömd yta har vi gjort det till en aktiv och central del av boendet. Möjligheten att ge alla boende tillgång till takterrass, dessutom med fri utsikt, gör huset extra sympatiskt. Det kommer att finnas balkonger och takterrasser som både är privata och gemensamma, men även utomhusytor som är öppna för allmänheten. Något som ger energi och skapar en känsla av samhörighet. 79&Park har alla förutsättningar för att bli ett nytt grönskande landmärke i Stockholms innerstad. 

Naturmaterialen står i fokus: från ekgolven och trädetaljerna, till badrummen i granitkeramik och naturstenen i köket.

Huset är byggt så att merparten av glaspartierna vetter mot Gärdesfälten för att optimera utsikten i söder och väster.

Glaspartierna skapar en fin kontrast till grönskan och cederträet – självklart ger de också ett ljusinsläpp och inte minst utsikt.

En fasad av cederträ i den här storleken är ovanligt och säger något om vilken speciell byggnad 79&Park är. Det är dessutom ett hållbart och underhållsfritt material som bara blir vackrare med åren.

Det andra dominerande materialet är glaset som täcker stora delar av fasaden.

BIG - Bjarke Ingels Group

Oscar Properties är mycket stolta och glada över att kunna presentera samarbetet med BIG – ett arkitektkontor som utmanar och vänder upp och ner på föreställningen om hur ett bostadshus kan se ut. Genom detta spännande samarbete gestaltar BIG vår vision av 79&Park: ett hus som bryter sig loss från inlåsta kvarter och öppnar upp sig mot Gärdesfälten som en soldränkt läktare i sydvästläge.

Anmäl intresse