Ateljéhuset vid Vasaparken har tidigare varit laboratorier med öppna planlösningar, hög takhöjd och stora fönster som ger ett generöst ljusinsläpp. I renoveringen tar vi till vara på husets styrkor samtidigt som vi adderar noga utvalda material och unika arkitektoniska lösningar. Ateljéhuset får en härligt internationell karaktär. Ett exempel är trapphuset som blir mindre trapphus och mer ett varmt välkomnande, inte olik den typ av lösningar som du normalt ser på hotell. Lägenheterna utrustas med stora balkonger som ytterligare bidrar till känslan av urban oas. Vi bygger också exklusiva takvåningar på upptill 189 kvadratmeter i två plan med flera terrasser. Ett alternativ för dig som söker ett boende utan kompromisser och med stor wow-känsla. Ateljéhuset har ett supercentralt läge som också erbjuder lugn och grönska. Från lägenheterna ser du parken och årstidernas skiftningar, samtidigt som stadens stora utbud av restauranger, butiker och kulturupplevelser väntar på kort gångavstånd. Projektet är slutsålt.

Anmäl intresse