Nästa visning är torsdagen den 19 oktober klockan 11:00 - 12:00

Visning 19 Oct

Visningen äger rum i Norra Tornens visningslägenhet på Norra Stationsgatan 75. Besök vårt showroom med visningslägenhet som är öppet varje tisdag kl. 16.00-19.00, torsdag kl.11.00-14.00 och söndag jämna veckor kl. 13.30-15.00.

  • 2017-10-22 13:30
  • 2017-10-24 16:00
  • 2017-10-26 11:00
  • 2017-11-02 12:00

Norra Tornen

OMA, ett av världens mest ansedda och prestigefyllda arkitektkontor, har på uppdrag av Oscar Properties förenat funktion, estetik och visioner i moderna bostäder fördelade mellan två byggnader, Helix och Innovationen, med det gemensamma namnet Norra Tornen. Ett samtida arkitektoniskt verk och ett unikt bostadshus beläget i Vasastans mest visionära och expansiva kvarter. Ett landmärke som innebär att en ny era nu inleds för hur Stockholmarna har möjlighet att bo och leva. Norra Tornen kommer att bli innerstadens högsta bostadshus. Höjden är en del av byggnadernas karaktär och personlighet, men framförallt så ger den nya perspektiv – bokstavligen. Två bostadshus med 360 graders panoramautsikt över Stockholm talar för sig själv.

Sett utifrån står Norra Tornen stolt upprätta som en välkomnande port – en ny knutpunkt mellan bekanta Vasastan och den nya växande stadsdelen Hagastaden. Norra Tornen bjuder på en visuell upplevelse för alla Stockholmare och förbipasserande, men det är inifrån som byggnadens unika egenskaper verkligen blir tydliga. Från den generösa och levande lobbyn upp till de ljusa och rymliga bostäderna som svävar högt över staden. Här vaknar du till en vy som ger ordet utsikt en helt ny innebörd.

 

Norra Tornen består sammanlagt av cirka 300 bostäder i fördelade mellan två byggnader - Helix och Innovationen. Lägenheternas storlekar varierar från den minsta ettan på 44 kvadratmeter till den största penthouselägenheten i två våningar på 271 kvadratmeter. Merparten av bostäderna är dock treor och fyror mellan cirka 80 och 120 kvadratmeter. 

Att bo i Norra Tornen är livskvalitet på en ny nivå. Ett biorum, ett gym och en relax-avdelning med bastu är några exempel på inbyggda faciliteter och upplevelser. Det finns även en festvåning som är fri att nyttja för de boende vid tillfällen då den egna bostaden kanske inte räcker till. Det går även att bjuda in familj och vänner att bo över i Norra Tornens egen gästlägenhet. Det kommer också finnas möjlighet för de boende att hyra parkeringsplats i stadens garage i direktanslutning till Norra Tornen.

Att bo i Norra Tornen är livskvalitet på en ny nivå. Ett biorum, ett gym och en relax-avdelning med bastu är några exempel på inbyggda faciliteter och upplevelser. Det kommer också finnas möjlighet att hyra parkeringsplats i stadens garage i direktanslutning till Norra Tornen. 

Utomhuslivet i Norra Tornen - Fortsätt ut på terrassen genom de stora skjutdörrspartierna – de mindre bostäderna har en terrass medan de större har två eller till och med tre terrasser från såväl vardagsrum som matplats och sovrum. Samtliga terrasser är dessutom väderskyddade ochlägenhetslösningarna i Norra Tornen tar verkligen till vara på deras främsta kvalitet; utsikten som du här kan njuta av året om.

Inte ett badrum som andra - De ljusa naturstensklädda badrummen med specialdesignade förvaringslösningar och stämningsfull ljussättning ger samma öppna ljusa upplevelse som i resten av hemmet.

Vardagsrum - En kontrast mot de ljusa golven med inredning av mörka träslag och inslag av mässing, marmor och golvlånga linnegardiner.

Köket - De gråvita köken med bänkskiva och stänkskydd i ljus natursten är designade exklusivt för Norra Tornen. Trots ljuset och rymden är känslan i köket varm. Inifrån bostaden ser du ut genom ett stort panoramafönster med tunna fönsterkarmar som skapar djup och ramar in utsikten över Stockholm. Treorna, fyrorna och femmorna har utsikt åt två eller tre väderstreck.

KARTA

Anmäl intresse