Alla lägenheter i Oscar Properties projekt Bageriet slutsålda

2014 förvärvade Oscar Properties den tidigare spisbrödsfabriken på den bergiga halvön Kvarnholmen, mitt emot Djurgården. Bostadsprojektet, som går under namnet Bageriet, har sedan dess restaurerats med varsam hand. Byggnaden består av två tydliga volymer, en reslig högdel och en bastant lågdel, båda uppförda i vackert tegel med tydliga spår av industrihistoria.

Nu är alla 126 lägenheter slutsålda, den enda bostaden som är kvar är det spektakulära Penthouset på 295 kvadratmeter, med 121 kvadratmeter takterrass, som varit ute till försäljning en kortare tid för närmare 30 miljoner kronor.

Bostäderna i Bageriet är yteffektiva och öppna med interiörer inspirerade av elegant 20-tals funktionalism och stoltserar med specialritade kök med extra djupa bänkskivor och vackra detaljer.

– Kvarnholmen har ett attraktivt läge i Stockholm, en passande plats för en unik byggnad. Vårt funktionalistiska praktverk Bageriet smälter in fantastiskt och många boende har en utsikt som är svårslagen i Stockholm, säger Oscar Engelbert, vd Oscar Properties.

För mer information, vänligen kontakta:

Monica Nygren, Kommunikationsansvarig, +46 70 620 68 68
monica.nygren@oscarproperties.se

Oscar Engelbert, grundare och VD, Oscar Properties Holding AB (publ)
+46 70 568 00 01
oscar@oscarproperties.se

Om Oscar Properties Oscar Properties bildades 2004 med visionen att skapa unika, designade, kreativa och moderna bostäder med utgångspunkt i varje byggnads historia. Modern design, arkitektur och en djup förståelse för hur människor vill leva och bo, har allt sedan dess varit kärnan i vår identitet. Oscar Properties har sedan starten uppfört en rad uppmärksammade bostadsprojekt genom både nyproduktion och konvertering. Projektportföljen uppgår till 3 705 bostäder, varav 195 bostäder är under pågående produktion. Vi köper, utvecklar och säljer fastigheter med attraktiva lägen med den långsiktiga strategin att vara aktiv inom både nyproduktion, omvandling och förvaltning. En byggnad signerad Oscar Properties kan vara en helt ny byggnad eller en äldre byggnad, såsom en skola, en fabrik eller ett postkontor. Gemensamt för samtliga Oscar Properties-byggnader är modern design och unik arkitektur.

Filer