Inflyttningen startar i 79&Park

Idag, 21 maj, startar inflyttningen i 79&Park i Stockholm, ett bostadshus med en unik arkitektur och unika lösningar på en unik plats. Tack vare den vridna huskroppen i cederträ öppnas bostäderna upp mot Gärdet på ett sätt som suddar ut gränsen mellan inne och ute och skapar känslan av att bo mitt i parken.

79&Park är ett nytt landmärke för Stockholm som utmanar samtidsarkitekturen och bilden av ett modernt storstadsboende.

– Jag kan ärligt säga att 79&Park inte bara är en unik byggnad som sticker ut med sin lekfulla design utan också något av det bästa som någonsin byggts i Stockholm, säger Oscar Engelbert, vd Oscar Properties

– Att så tydligt bygga in den omkringliggande naturen i ett stort bostadshus mitt i stadsmiljö är nytt i Sverige. Taket med dess grönska och terrasser blir en aktiv och central del av boendet, berättar Oscar Engelbert vidare.

79&Park är ritat av Bjarke Ingels och BIG Architects med en invändig design av Oscar Properties eget designteam. År 2016 vann 79&Park europeiskt guld i kategorin ”Residential Project” i The International Property Awards.

79&Park består av 169 unika och moderna bostäder. Hela fastigheten beräknas stå klar hösten 2018 då också de sista inflyttningarna sker.

För frågor vänligen kontakta: Oscar Engelbert, grundare och vd Oscar Properties, 070 568 00 01, oscar@oscarproperties.se

Om Oscar Properties Oscar Properties bildades 2004 med visionen att skapa unika, designade, kreativa och moderna bostäder med utgångspunkt i varje byggnads historia. Modern design, arkitektur och en djup förståelse för hur människor vill leva och bo, har allt sedan dess varit kärnan i vår identitet. Oscar Properties har sedan starten uppfört en rad uppmärksammade bostadsprojekt genom både nyproduktion och konvertering. Projektportföljen uppgår till 4 250 bostäder, varav 1 114 bostäder är under pågående produktion. Vi köper, utvecklar och säljer fastigheter med attraktiva lägen med den långsiktiga strategin att vara aktiv inom både nyproduktion, omvandling och förvaltning. En byggnad signerad Oscar Properties kan vara en helt ny byggnad eller en äldre byggnad, såsom en skola, en fabrik eller ett postkontor. Gemensamt för samtliga Oscar Properties-byggnader är modern design och unik arkitektur. 

Filer