Oscar Properties bjuder in till kapitalmarknadsdag

Oscar Properties Holding AB (publ) bjuder investerare, analytiker och media till kapitalmarknadsdag onsdagen den 11 november 2015, 8.30-12.30 cirka inklusive lättare lunch. (Observera nytt datum.)

Kapitalmarknadsdagen inleds i Oscar Properties showroom på Linnégatan 4 i Stockholm och avslutas i Norra Tornen med möjlighet till transport tillbaka till Stureplan.

Under dagen får deltagarna träffa Oscar Properties ledning. Fördjupande presentationer kommer att varvas med möjlighet att besöka flera av Oscar Properties pågående projekt för att på plats få en fördjupad förståelse för verksamheten. Komplett program presenteras i samband med delårsrapporten för tredje kvartalet den 23 oktober.

Varmt välkommen!

Anmälan krävs på: Kapitalmarknadsdag2015@oscarproperties.se

För frågor vänligen kontakta: Oscar Engelbert, grundare och vd Oscar Properties, 070 568 00 01, oscar@oscarproperties.se

Fakta Oscar Properties Oscar Properties grundades 2004 av Oscar Engelbert med visionen att skapa moderna bostäder så unika att människor aktivt skulle söka sig till dessa vid valet av nytt boende. Modern design och arkitektur med utgångspunkt i varje enskild byggnads historia, förenat med ett unikt utbud av kringtjänster baserat på en djup förståelse för hur människor vill leva och bo, har allt sedan dess varit kärnan i verksamheten. Gruppen har uppfört en rad uppmärksammade bostadsprojekt genom både nyproduktion och konvertering. Projektportföljen uppgick vid utgången av andra kvartalet till cirka 2 700 bostäder, cirka 470 bostäder var under pågående produktion. För ytterligare information besök www.oscarproperties.se

Filer