Oscar Properties köper Biografen Penthouses

Oscar Properties Holding AB (publ) (”Oscar Properties” eller ”Bolaget”) köper Biografen Penthouses av Axxonen Properties ABs konkursbo (Axxonen). Köpeskillingen uppgår till en miljon kronor och gäller en del av fastigheten Stockholm Ruddammen 29.  

Sedan slutet av maj har Oscar Properties planerat för att ta över ansvaret för påbyggnaden av Brf Biografen. Under hela processen, även när byggrätten ägdes av Axxonen, så har planen varit att det av Oscar Properties helägda dotterbolaget Allegro ska stå för totalentreprenaden. Oscar Properties räknar med ett positivt resultat för projektet.

– Vi har följt projektet Biografen noga och är redo att ta över det utan att förlora allt för mycket fart i processen. Exakt hur vi nu går vidare, själva eller med en partner, kvarstår att se, säger Oscar Engelbert vd Oscar Properties.

Fakta om Biografen Penthouses:

Biografen Penthouses är en planerad påbyggnad på Brf Biografen i Stockholm. Påbyggnationen har varit en given del i skapandet av Brf Biografen. Medlemsstyrelsen i bostadsrättföreningen bekräftade försäljningen av byggrätten för påbyggnaden till Oscar Properties i oktober 2016. 2017 såldes denna byggrätt vidare till Axxonen Properties AB.

För mer information, vänligen kontakta: Monica Nygren, kommunikationsansvarig, +46 70 620 68 68 monica.nygren@oscarproperties.se  (monica.nygren@oscarproperties.se)

Filer