Oscar Properties och Leaperr, först i världen med AI-inredare

Oscar Properties inleder ett samarbete med Leaperr, en Israelisk start-up som snabbt blivit världsledande inom artificiell intelligens (AI) för design och interiör. Samarbetet fokuserar på att förbättra kundupplevelsen vid köp av en bostad utvecklad av Oscar Properties samt som inspiration för redan befintliga kunder, allt med hjälp av ett AI-verktyg.

Oscar Properties kunder kommer att kunna använda AI-tjänsten för att få hjälp med inredning i hemmet i stil med Oscar Properties känsla och design. Tjänsten möjliggör även fotorealistiska bilder för samtliga bostäder i Oscar Properties projekt, däribland Gasklockan, istället för ett fåtal utvalda vilket skapar tydligt kundvärde i köpprocessen.

”Vår ambition är att hela tiden utmana branschen och skapa kundvärde samt utveckla vad ett boende av Oscar Properties kan vara och erbjuda. Nu tar vi nästa steg för att maximera kundupplevelsen i köpprocessen. Istället för att bara göra 3D-bilder av ett fåtal bostäder kommer alla potentiella kunder kunna se hur just deras framtida hem kan komma att se ut. I och med vårt samarbete med Leaperr skapar vi en unik tjänst för våra kunder,” säger Krister Karjalainen, CMO på Oscar Properties.

Leaperr grundades 2018 och bygger på idén att ge kunder skräddarsydd inredningshjälp med hjälp av artificiell intelligens istället för en inredningsdesigners inblandning. Tjänsten är enkel att använda och fungerar som så att en bild tagen med mobilkamera laddas upp i Leaperrs app varpå den analyseras med bildbehandlingsalgoritmer och kommer med förslag på möblering enligt olika stilar.

AI-tjänsten kommer även kunna användas av befintliga kunder för att inspirera och hjälpa till med att inreda enligt Oscar Properties distinkta inredningsstil. Förutom förslag på styling och hur rummet kan utnyttjas kommer även tjänsten föreslå möbler som går i linje med det hantverksfokus och de premiummaterial som kännetecknar Oscar Properties.

”Oscar Properties har under våra 15 år legat i framkant när det gäller arkitektur, design och interiör. Det ligger i bolagets DNA att driva på innovationstakten i branschen. Därför börjar vi nu utforska hur vi tack vare artificiell intelligens kan hjälpa våra kunder att inreda sina hem i linje med Oscar Properties uppskattade design. Vi strävar alltid efter att skapa mervärde på nya sätt,” säger Krister Karjalainen, CMO, Oscar Properties

För mer information, vänligen kontakta:
Krister Karjalainen

CMO
Oscar Properties
Krister.karjalainen@oscarproperties.com
+46 708 81 12 29

www.oscarproperties.se 

Gil Admoni
CEO

Leaperr
Email: admonig@leaperr.com
www.leaperr.com

Om Oscar Properties
Oscar Properties bildades 2004 med visionen att skapa unika, designade, kreativa och moderna bostäder med utgångspunkt i varje byggnads historia. Modern design, arkitektur och en djup förståelse för hur människor vill leva och bo, har allt sedan dess varit kärnan i vår identitet. Oscar Properties har sedan starten uppfört en rad uppmärksammade bostadsprojekt genom både nyproduktion och konvertering. Vi köper, utvecklar och säljer fastigheter med attraktiva lägen med den långsiktiga strategin att vara aktiv inom både nyproduktion, omvandling och förvaltning. En byggnad signerad Oscar Properties kan vara en helt ny byggnad eller en äldre byggnad, såsom en skola, en fabrik eller ett postkontor. Gemensamt för samtliga Oscar Properties-byggnader är modern design och unik arkitektur.

Filer