Oscar Properties prestigeprojekt Nybrogatan 19 slutsålt

Oscar Properties har konverterat den före detta skolbyggnaden och lärarbostäderna på Nybrogatan 19 sedan 2016. Renoveringen och uppdateringen av de två husen har skett med inspiration från husets historia och från åren då byggnaderna ursprungligen uppfördes. Resultatet är en modern tolkning av sekelskiftets ombonade komfort och salongsliv. Sannolikt Oscar Properties mest exklusiva konvertering någonsin.

Nyligen såldes den sista bostaden i projektet, en fem-rummare på 125 kvadratmeter. Nybrogatan 19 erbjuder många olika typer av boenden, både storleks- och utformningsmässigt. Här finns allt från mindre ettor till två penthouse med eldstad och terrasser. Loftlösningar, entrésolplan, fullhöga fönster, walk-in-closets, balkonger och egna uteplatser är några av de attraktiva attribut som bostäderna erbjuder. De välutformade planlösningarna ger en påtaglig våningskänsla i alla bostäder, även de mindre.

– Adressen Nybrogatan förpliktigar. Vi är mycket stolta över resultatet av vår konvertering och vi har också sett ett stort intresse sedan säljstart. Det är en utmanade marknad nu, men att vi sålt alla bostäder i Nybrogatan 19 visar att bra bostäder säljer även om det tar längre tid i dag än tidigare, säger Oscar Engelbert, vd på Oscar Properties.

För mer information, vänligen kontakta:

Monica Nygren, kommunikationsansvarig, Oscar Properties
+46 70 620 68 68
monica.nygren@oscarproperties.se

Oscar Engelbert, grundare och VD, Oscar Properties
+46 70 568 00 01
oscar@oscarproperties.se

Om Oscar Properties Oscar Properties bildades 2004 med visionen att skapa unika, designade, kreativa och moderna bostäder med utgångspunkt i varje byggnads historia. Modern design, arkitektur och en djup förståelse för hur människor vill leva och bo, har allt sedan dess varit kärnan i vår identitet. Oscar Properties har sedan starten uppfört en rad uppmärksammade bostadsprojekt genom både nyproduktion och konvertering. Projektportföljen uppgår till 3 835 bostäder, varav 963 bostäder är under pågående produktion. Vi köper, utvecklar och säljer fastigheter med attraktiva lägen med den långsiktiga strategin att vara aktiv inom både nyproduktion, omvandling och förvaltning. En byggnad signerad Oscar Properties kan vara en helt ny byggnad eller en äldre byggnad, såsom en skola, en fabrik eller ett postkontor. Gemensamt för samtliga Oscar Properties-byggnader är modern design och unik arkitektur.

Filer