Nu öppnar Oscar Properties nya matsatsning -­ Oscar Deli

Den 4 februari lanserar Oscar Properties sin första deli i 79&Park på Gärdet i Stockholm. Det böljande bostadshuset i cederträ och glas av den världskände, danske arkitekten Bjarke Ingels/BIG invigdes i november och blev en stor internationell nyhet. Fantastisk mat och måltidsupplevelsen, både i bostaden och i det omgivande kvarteret, har alltid varit viktigt för Oscar Properties. Nu tänjer man än en gång på gränserna för det urbana boendet och öppnar en helt egen deli med handplockade råvaror och enklare servering: Oscar Deli. 

Oscar Deli blir en plats som lyfter hela området kring 79&Park. En butik med produkter, råvaror och ingredienser som handplockats från de bästa platserna och producenterna i världen. Genom samarbeten och ”pop-ups” med spännande leverantörer och säsongsbetonade varor, kommer Oscar Deli kontinuerligt att förnya sitt koncept. Personalen har expertkunskaper om råvaror, mat, dryck, hållbarhet och hälsa och ger gärna tips.

Oscar Deli kommer även att integreras med Oscar Properties World, bolagets digitala tjänsteplattform med skräddarsydda produkter och tjänster. Via Oscar Properties World appen kommer boende enkelt kunna lägga beställningar och handla Oscar Deli sortimentet online.

– När jag är utomlands slås jag ofta av att den bästa maten finns på andra ställen än på restauranger, men så har det inte varit i Stockholm. Oscar Deli blir en ny typ av mat- och boendeupplevelse, med magiskt bra mat från frukost till middag, säger Oscar Engelbert, vd på Oscar Properties.

På Oscar Deli ska man kunna slå sig ner för en lugn stund eller strosa runt för att handla de bästa produkterna som finns på marknaden. Utöver ett noggrant utvalt sortiment inom frukt och grönt, torrvaror, mejeri, chark och dagligvaror erbjuder Oscar Deli frukost och lunch att ta med eller avnjuta på plats. Det finns även en rad ”ready-to-go” komponenter som lammlägg med tillbehör för att underlätta tillagningen av en härlig och nyttig middag.

– För att vara en ledande bostadsutvecklare idag krävs mer än bra bostäder. Vi måste skapa områden och upplevelser som lyfter boendet ytterligare. Genom Oscar Delis unika produkter och läge ger vi de boende tillgång till inspiration och matupplevelser i världsklass, säger Oscar Engelbert.

Stockholms första Oscar Deli öppnar 4 februari 2019 i bostadsprojektet 79&Park på Sandhamnsgatan 81.