Oscar Properties stärker ledningen med ny projektutvecklingschef

Inger Olsson har rekryterats som ny projektutvecklingschef på Oscar Properties och tar plats i koncernledningen. Inger Olssons breda erfarenhet från Skanska, blir ett viktigt tillskott i arbetet med att ytterligare effektivisera verksamheten. Louise Grandinson, som för närvarande ansvarar för projektutveckling, fortsätter ansvara för förvärv, transaktioner samt affärsutveckling och ingår i koncernledningen.  

Inger Olsson har en gedigen karriär från Skanska där hon har arbetat på en rad olika positioner inom företaget, bland annat var hon med och startade Skanskas och Ikeas satsning BoKlok. Inger har även varit verksam inom utveckling och genomförande av kommersiella fastigheter, såväl i Sverige som i USA.

– Att få välkomna en mycket erfaren och meriterad projektutvecklare till Oscar Properties är oerhört glädjande. Inger kommer att bli ett mycket välkommet tillskott hos oss, säger Oscar Engelbert, vd Oscar Properties.

– Jag uppskattar Oscar Properties bostadsdesign och deras unika bidrag till arkitektur och stadsbild. Det ska bli mycket spännande att få vara med och fortsätta utveckla deras särdrag i många nya projekt, säger Inger Olsson.