EKONOMIASSISTENT INOM LEVERANTÖRSRESKONTRA

Verksamhetsbeskrivning

Oscar Properties bildades 2004 med visionen att skapa unika, designade, kreativa och moderna bostäder med utgångspunkt i varje byggnads historia. Modern design, arkitektur och en djup förståelse för hur människor vill leva och bo, har allt sedan dess varit kärnan i bolagets identitet.

Oscar Properties har sedan starten uppfört en rad uppmärksammade bostadsprojekt genom både nyproduktion och konvertering. Projektportföljen uppgår till 2 744 bostäder, varav 1047 bostäder är under pågående produktion. Bolaget köper, utvecklar och säljer fastigheter med attraktiva lägen i Stockholm med den långsiktiga strategin att vara aktiv inom både förvaltning, omvandling och nyproduktion. En byggnad signerad Oscar Properties kan vara en helt ny byggnad eller en äldre byggnad, såsom en skola, en fabrik eller ett postkontor.

 

EKONOMIASSISTENT INOM LEVERANTÖRSRESKONTRA TILL OSCAR PROPERTIES 

Har du några års erfarenhet av ekonomiarbete och vill anta en ny utmaning? Eller är du nyutexaminerad, har jobbat extra som ekonomiassistent och söker ditt första heltidsjobb? Ta chansen och sök tjänsten som ekonomiassistent på Oscar Properties där interiören går i linje med bolagets unika tänk och där du blir en del av ett gäng härliga kollegor. Häng med på en spännande
framgångsresa! 

OM TJÄNSTEN 

Academic Work söker för Oscar Properties räkning en ekonomiassistent med fokus på leverantörsreskontra som kommer att tillhöra ett juniort och härligt ekonomiteam om sju personer. Gruppen består av en redovisningschef, fyra bolagsekonomer samt två ekonomiassistenter. Kontoret är beläget på Östermalm i centrala Stockholm och består idag av ett hundratal anställda. Här välkomnas du till ett företag som de senaste åren haft en hög tillväxtfas och som präglas av ständiga förändringar i syfte att utveckla och förbättra företaget. Oscar Properties jobbar efter värdeorden Nytänkande, Kvalitet och Engagemang, vilket är något som präglar hela företaget. 

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Oscar Properties önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till Academic Work. Tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Academic Work men du kommer anställas direkt hos Oscar Properties. 

ARBETSUPPGIFTER 

Som ekonomiassistent kommer du att ansvara för leverantörsfakturor och tillhörande processer. Du kommer att arbeta nära dina kollegor och utgör en viktig funktion inom företagets ekonomiavdelning. Vidare har du kontakt med leverantörer i syfte att följa upp ofullständiga fakturor, vilket ställer krav på en god kommunikativ förmåga. Då Oscar Properties står inför ett systembyte till Unit4 (Agresso) vid årsskiftet kommer du bland annat göra systemtester för att ha möjlighet att bli en superuser inom fakturahanteringssystemet. 

Mer specifikt kommer du: 

• Ansvara för hantering av leverantörsfakturor från ankomstregistrering till betalning 
• Kontakta leverantörer vid felaktiga eller ofullständiga fakturor
• Utföra kundfakturering 
• Sammanställa underlag för lånelyft och likviditetsprognos 

 

Tjänsten passar dig som har ett sinne för siffror och vill arbeta i ett expansivt företag där det händer mycket. Du ser långsiktigt på en tjänst som ekonomiassistent men kan på sikt utvecklas intern inom bolaget eller anta mer ansvar i att göra något mer avancerade avstämningar i linje med vad bolagsekonomerna gör. 

 

VI SÖKER DIG SOM 

• Har en gymnasieutbildning alternativt YH- eller kandidatexamen inom ekonomi 
• Har några års erfarenhet av liknande arbetsuppgifter, och/eller har jobbat extra som ekonomiassistent vid sidan av dina studier 
• Talar och skriver obehindrat på svenska 

 

Det är meriterande om du har varit med om ett systembyte tidigare och/eller har jobbat i en liknande företagsmiljö som präglats av processer och rutiner som utvecklas och förändras. 

Som person är du självgående och har ett strukturerat arbetssätt. Du trivs i att arbeta i en miljö där ni jobbar effektivt och under stundtals hög belastning. Vidare har du en god samarbetsförmåga då du kommer att jobba nära kollegor för att hinna deadlines och stötta varandra vid arbetstoppar. 

 

ÖVRIG INFORMATION 

Start: Omgående, med hänsyn till uppsägningstid 

Omfattning: Heltid, tillsvidare 

Lön: Fast lön 

Placering: Linnégatan 2, Stockholm 

Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen. 

Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på stw03@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där! 

Academic Work är Home of the Young Professionals. Vi vänder oss till dig som är akademiker och fortfarande studerar på högskola/universitet, är nyutexaminerad eller har några års arbetslivserfarenhet. Hos oss kan du arbeta som uthyrd konsult på specifika kunduppdrag eller bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet. Läs mer på www.academicwork.se. 

SKYDD FÖR DEN PERSONLIGA INTEGRITETEN 

När du skickar in din ansökan till Academic Work godkänner och samtycker du till att Academic Work behandlar dina personuppgifter enligt Personuppgiftslagen. Läs mer under vår PuL-sida. 

INFORMATION OM FÖRETAGET 

Oscar Properties bildades 2004 av Oscar Engelbert. Modern design och arkitektur, förenat med ett unikt utbud av kringtjänster baserat på en djup förståelse för hur människor vill leva och bo, har allt sedan dess varit kärnan i verksamheten. Gruppen har uppfört en rad uppmärksammade bostadsprojekt genom både nyproduktion och konvertering. Projektportföljen vid utgången av 2016 uppgick till 3 824 bostäder, varav 1 047 bostäder är under pågående produktion. 

Visionen är att skapa moderna bostäder som är så unika och attraktiva att människor söker sig till en av Oscar Properties byggnader vid valet av nytt boende. Oscar Properties affärsidé är att köpa, utveckla och sälja fastigheter i Stockholmsområdet för bostadsända mål med attraktiva lägen, samt att bedriva förvaltning av hyresfastigheter. Samtliga boende utvecklade av Oscar Properties ska vara moderna och karakteristiska med smarta och smakfulla lösningar. 

Oscar Properties ska vara aktivt inom såväl konvertering som nybyggnation. Fastighetsutveckling vad avser konvertering och nybyggnation ska kunna ske både i egen regi och genom delägda intresseföretag. Oscar Properties har 101 medarbetare vid årets utgång. De representerar en bredd av kompetenser med erfarenhet inom design, arkitektur, byggnation, bostadsförsäljning, ekonomi och finans för en effektiv styrning och kontroll av alla delar i projektutvecklingsprocessen. Koncernen har även egen kompetens inom byggledning, inköp och kalkylering.