Bageriet Penthouse

Bageriet Penthouse

Bageriet Penthouse är ett hem i internationell toppklass med generös boyta om 264 kvm i etage på våning 11 och 12. Bostaden som sträcker sig över 9 rum har en takterrass på 121 kvm som utrustats med utekök, bastu, jacuzzi och utedusch. Bostadens hjärta är dess master bedroom som fördelas på två väl tilltagna rum – allrum och sovrum – med intilliggande walk in closet och badrum en suite. Det exklusiva köket har specialritats av Oscar Properties designteam och i hemmets sällskapsdel finns en vacker etanolspis i natursten samt stora fönsterpartier som bjuder på utsikt i tre väderstreck. Med hiss tar du dig smidigt direkt in i bostaden och upp till takterrassen. Ett boende utöver det vanliga – högt över takåsar och fjärdar.

EXKLUSIVA MATERIALVAL

Bostaden präglas av de hållbara och exklusiva material som handplockats av Oscar Properties designteam. Det finns en tanke bakom varje detalj – från kökets robusta bänkskiva i natursten, de funktionella handtagen i krom och de eleganta vita väggarna som kontrasteras av accentfärger i sotgrått samt golven i mattlackat ek som borstats för en mer levande känsla. De två våningsplanen binds samman av två vackra trappor i mörklackat stål som specialritats för bostaden. Den omsorgsfulla designen, de generösa ytorna och den storslagna utsikten skapar ett hem i internationell toppklass. Ett boende som måste upplevas på plats.

SOCIALA YTOR

Bageriet penthouse har stora sociala ytor som bjuder in till umgänge med släkt och vänner. I sällskapsdelen, som har öppen planlösning mot köket, finns en vacker etanolspis klädd i samma natursten som kökets bänkskiva och här har man gott om plats att möblera upp såväl en vardagsrumsdel som en rymlig matplats. Ljuset flödar in genom de stora fönsterpartierna, som bjuder på utsikt i tre väderstreck – varav sjöutsikt åt två håll.

KÖK

Det exklusiva köket har specialritats av Oscar Properties designteam och inspirationen har hämtats från byggnadens industriella historia. Den extra djupa bänkskivan i grå marmorerad natursten ger gott om utrymme för matlagning och för tankarna till svunna tiders bakbänkar. De stilrena luckorna går i en mörk sotgrå ton och den industriella känslan förstärks av breda handtag i krom samt en spisfläkt med stor kåpa. Köket är designat för den matlagningsintresserade, med stor kyl och frys, vinkyl, rejält med förvaring i högskåp samt en stor köksö att arbeta på och umgås kring.

Badrum

I anslutning till övervåningens master bedroom ligger ett spatiöst badrum med en bastu som även går att nå från takterrassen. På nedervåningen hittar man tre stora badrum, gäst-wc samt en separat tvättstuga med tvättmaskin, torktumlare och gott om utrymme. Badrummen går i en varmvit färgskala med väggar i blankt kakel som satts i förskjutet förband. Taket är målat i samma gråa ton som köket och fungerar som en kontrast mot de ljusa väggarna. Mosaikgolven är försedda med elburen komfortvärme och såväl knoppar som blandare är gjorda i blankt krom som skänker en exklusiv känsla.

SOVRUM

Bostadens hjärta är dess generösa master bedroom som fördelas på två väl tilltagna rum, allrum och sovrum, med intilliggande walk in closet och badrum en-suite. I denna privata del på våning 12 hittar man även ett generöst badrum med separat wc, bastu och egen utgång till takterrassen. På bostadens nedervåning ligger ytterligare fem rogivande sovrum som även kan användas som kontor eller bibliotek. Rummen ligger i olika väderstreck, har gott om förvaring och genom två av dem nås en inglasad balkong.

OMRÅDE

Glittrande vatten och lummiga grönområden – samtidigt som stan ligger ett stenkast bort. Här har du nära till både skärgårdsliv och citypuls. Kring Bageriet på Kvarnholmen växer ett levande bostadsområde fram och i anslutning till huset ligger en minigalleria med mataffär, bageri och servicebutiker. Dessutom har du nära till Sickla Köpkvarter med alla dess bekvämligheter.  Med buss eller bil är du vid Slussen på tio minuter och pendelbåtarna tar dig in till Nybrokajen på en kvart.

Kontakta Mäklare

Linnea Lindblad

Eklund Stockholm New York

076-610 39 87

linnea@esny.se

 

 

 

DOKUMENT