Gasklockan – Amenities

LIVET I GASKLOCKAN

Välkommen in i Sveriges första bostadshus med gym, spa, reception, deli, biosalong, lekrum, gästlägenheter och mycket mer.

Vår ambition är att hela tiden utmana vad ett boende kan vara och erbjuda. Med Gasklockan tar vi den ambitionen längre än någonsin. Det som verkligen särskiljer Gasklockan är all den service och alla de bekvämligheter du som boende får tillgång till. Utbudet är anpassat efter de behov som kommer med ett storstadsliv, nu och i framtiden.

Mycket av tjänsteutbudet i Gasklockan, exempelvis personlig träning samt rot- och rut-tjänster bokar du enkelt genom Oscar Properties-appen. I appen kan du också kommunicera med grannar eller chatta med Gasklockans egen reception. Servicen och bekvämligheterna möjliggörs av Gasklockans storlek med 317 bostäder. Östermalm och innerstadens centrum ligger på gångavstånd men livet, hela livet, kan levas här – i och omkring Gasklockan.


Byggnaden

Atrium
Co-working space
Garage
Lobby
Takterrass

 


Tjänster

Bemannad reception
Boendeapp
Concierge service
Städhjälp
Festlokal
Övernattningslägenheter

 


Underhållning

Biorum
Deli
Lekrum
Park

 


Välmående

Behandlingar
Massage
Gym
Personlig tränare
Spa

 

Gym, park och välmående

Tid för träning och välmående står högt på många människors prioriteringslista. I Gasklockan kan du som boende träna i ett välutrustat gym, utan att behöva lämna byggnaden. Att gå från hemmet till gymmet tar bara ett par minuter. Här erbjuds också personlig tränare, massage samt friskvård.

Gasklockan tornar upp sig mitt i en nyanlagd park – även det en miljö för ökat välmående.
Grönområdet har karaktären av vildvuxen och vacker äng med serpentinvägar som knyter ihop Gasklockan med ett litet torg. I parken finns också en lång solbänk med gott om plats att sitta eller ligga under varmare dagar.

Eftersom ambitionsnivån för Gasklockan är högt satta är parken ritad av Piet Oudolf, världens främsta landskapsarkitekt. Oudolf är kanske mest känd för High Line i New York, den tidigare upphöjda järnvägen på nedre Manhattan som idag är en grön oas för stadens invånare och dessutom en turistattraktion. En värdig ambition, även för Gasverksområdet.

Vill du komma högre upp och koppla av finns Gasklockans gemensamma takterrass med utsikt över hav och land.

”Co-working space”, deli & bekvämligheter

Arbete och fritid flyter allt mer ihop för allt fler människor. Gasklockan får ett eget ”co-working space” för de dagar som du vill eller behöver jobba hemifrån, men ändå känner för att lämna själva bostaden. Här kan du också ha möten eller knyta kontakter med andra. Gasklockan kommer även att ha en generös lobby med 100 meter i takhöjd och bemannad reception som bland annat kan ta emot leveranser och hjälpa dig som boende med enklare vardagsadministration. Och behöver du städ- eller hantverkshjälp kan du enkelt boka detta, samt andra rot- och rut-tjänster, i Oscar Properties-appen.

Biosalonger, lekrum och festlokal

Oscar Properties vision för Gasklockan är att det ska vara ett levande hus för hela livet. Det inkluderar service, men också nöjen. Egen biosalong vet vi att boende i alla åldrar kommer att uppskatta. Tänk att under helgen enkelt kunna smita ner för en matinéföreställning utan att lämna huset.

I huset finns också lekrum anpassade efter olika åldrar med leksaker, spel och tv-spel. För den större festen eller barnkalaset finns festlokalen som kommer väl till användning när det egna boendet inte kan inhysa alla gäster.

Gästlägenheter och vinkällare

Som boende i Gasklockan kan du erbjuda familj och vänner ett alldeles eget ”hem”. De två gästlägenheterna är den perfekta lösningen för alla som vill stanna över natten, men utan att göra avkall på komfort eller avskildhet. Gästlägenheterna är en service som vi tror kommer att uppskattas och utnyttjas mycket.

Vinkällaren bygger på samma tanke om att huset frigör yta och förenklar livet. För dig som samlar, eller planerar att börja. erbjuder Gasklockan en privat vinkällare där du lagrar dina flaskor under rätta temperaturförhållanden. Vid behov är det enkelt att slinka ner för att hämta upp en eller några flaskor.