Gasklockan – Bostäder

Boka Bostad

När ni har hittat ert blivande hem skriver vi inledningsvis ett bokningsavtal. Bokningsavtalet innebär att en specifik bostad blir bokad för er räkning. Du erlägger första betalningen ca 6 månader innan inflytt.

För att göra en bokning via vårt digitala system behöver vi få in dina personuppgifter samt att du erlägger 1kr i avgift.

Bokningsavtalet är inte bindande. Oscar Properties är inte heller bunden att upplåta eller färdigställa bostaden. Även förändring i utformning och prissättning kan förekomma.

Ta kontakt med ansvarig mäklare för att boka din bostad.

Detta gäller bokningar utförda efter 15 april och fram till och med 30 juni 2019.

Tillgängliga bostäder

I 3D modellen nedan får du en bra översikt över hur Gasklockan kommer att se ut samt i relation till närliggande byggnader. För att få veta mer om bostäderna klickar du dig in på modellens övre eller undre del, beroende på vilket våningsplan du är intresserad av. De bostäder som är till salu lyser då upp. Genom att klicka på ett objekt som lyser får du mer information och kan se planlösning och utsiktsbild.

Med pilarna i höger och vänster hörn kan du rotera byggnaden för att synliggöra andra bostäder.
Genom att dra i reglaget får du en solstudie från kl 06-22.
Om du vill se hur ljuset faller olika årstider kan du ändra årstid i menyn till höger. I menyn kan du också tända upp sålda och kommande bostäder.