Gasklockan – Bostäder

Boka bostad

1. Välj bostad

2. Fyll i personuppgifter, acceptera köpvillkoren och klicka på “genomför betalning”

3. Välj bank och följ anvisningarna

4. När köpet har gått igenom får du ett bekräftelsemejl

Tillgängliga bostäder

I 3D modellen nedan får du en bra översikt över hur Gasklockan kommer att se ut samt i relation till närliggande byggnader. För att få veta mer om bostäderna klickar du dig in på modellens övre eller undre del, beroende på vilket våningsplan du är intresserad av. De bostäder som är till salu lyser då upp. Genom att klicka på ett objekt som lyser får du mer information och kan se planlösning och utsiktsbild.

Med pilarna i höger och vänster hörn kan du rotera byggnaden för att synliggöra andra bostäder.
Genom att dra i reglaget får du en solstudie från kl 06-22.
Om du vill se hur ljuset faller olika årstider kan du ändra årstid i menyn till höger. I menyn kan du också tända upp sålda och kommande bostäder.

Bokningsavtal

När ni har hittat ert blivande hem skriver vi inledningsvis ett bokningsavtal. Bokningsavtalet innebär att en specifik bostad blir bokad för er räkning och en bokningsavgift erläggs. Den fungerar som en delbetalning av köpeskillingen. Bokningsavgiften är 50 000 kronor.

Bokningsavtalet är inte bindande. Oscar Properties är inte heller bunden att upplåta eller färdigställa bostaden. Även förändring i utformning och prissättning kan förekomma. Skulle Oscar Properties av någon anledning inte starta projektet återbetalas hela bokningsavgiften om 50 000 kr. Väljer ni som köpare att häva bokningsavtalet så återbetalas 30 000 kronor av erlagd bokningsavgift. Oscar Properties behåller 20 000 kronor för att täcka administrativa kostnader.

Bokningsavtalet signeras genom att du lägger bostaden du valt i varukorgen, accepterar köpvillkoren och betalar bokningsavgiften via Trustly. När allt är klart får du ett bekräftelse mail.