Gasklockan

TILLGÄNGLIGA BOSTÄDER

I 3D modellen nedan får du en bra översikt över hur Gasklockan kommer att se ut samt i relation till närliggande byggnader. För att få veta mer om bostäderna klickar du dig in på modellens övre eller undre del, beroende på vilket våningsplan du är intresserad av. De bostäder som är till salu lyser då upp. Genom att klicka på ett objekt som lyser får du mer information och kan se planlösning och utsiktsbild.

Med pilarna i höger och vänster hörn kan du rotera byggnaden för att synliggöra andra bostäder.

Genom att dra i reglaget får du en solstudie från kl 06-22.

Om du vill se hur ljuset faller olika årstider kan du ändra årstid i menyn till höger. I menyn kan du också tända upp sålda och kommande bostäder.

Livet i Gasklockan

Med Gasklockan och sin nydanande arkitektur skapar Oscar Properties ett nytt landmärke som sätter tonen för utvecklingen av området Gasverket i Stockholm. På gångavstånd finns såväl Lidingö och Stockholms skärgård som tunnelbanan, Östermalm och innerstadens centrum, men livet kan levas här. Här rustas Gasverkets gamla industriområde upp och byggs om till en levande stadskärna med restauranger och butiker, gallerier och kulturscener. Mitt i en ängsliknande park, med utsikt över stad, vatten och natur, står Gasklockan. Med tjänster och service som förenklar din vardag bara en knapptryckning bort genom husets unika boende-app. Med gym, egen biosalong och mycket mer. Ett boende utöver det vanliga.

Gasklockan är ett samarbete mellan Oscar Properties och Herzog & de Meuron, en av vår tids allra mest tongivande arkitekter. De står bakom uppmärksammade byggnader från hela världen, som Olympiastadion i Peking och Tate Modern i London. Gasklockans grundform är rund, men med utskjutande armar där varje v-form rymmer en bostad och ger känslan av en välplanerad villa högt ovanför marken. Grönområdet runt Gasklockan är signerat Piet Oudolf, en av världens främsta trädgårdsdesigner, inte minst känd för The High Line i New York, den tidigare upphöjda järnvägen på nedre Manhattan som idag är en grön oas för stadens invånare. Valet av samarbetspartners för Gasklockan sätter ambitionsnivån: Gasklockan ska bli en byggnad i världsklass – i ett område av världsklass.

Gasklockan planeras att stå färdig för inflytt 2022. Läs mer om utvecklingen av Gasverksområdet:

 

Kontakt

Maria Rockborn 

maria.rockborn@alexanderwhite.se 

073-325 40 11

Magnus Ohlsson

magnus.ohlsson@alexanderwhite.se 

070-270 20 00

Oscar Properties WorldOscar Properties World är en plattform i appformat fylld med funktioner och tjänster vars syfte är att förbättra boendeupplevelsen. Genom att ständigt utveckla vårt tjänsteutbud vill vi underlätta och förenkla våra kunders vardag. Från och med 2018 får alla som flyttar in i ett Oscar Properties-boende tillgång till plattformen.

 

 LEVERANSER

Lösningen på dagens e-handelsproblem: pakethanteringen. Oscar Properties World tar hand om de boendes leveranser så att de slipper besöka utlämningsställen eller vara hemma och vänta på leverantören.

GEMENSKAP

Ett chattforum i Oscar Properties World öppnar upp huset och skapar gemenskap och kommunikation mellan de boende. Här finns även viktiga meddelanden och information som rör föreningen och bostäderna.

DIGITAL CONCIERGE

De boende kan få hjälp med bokning av resor, restauranger, konserter och andra kulturevenemang. 

SMART HEM

De boende kan via plattformen ta kontroll över bostaden genom att  exempelvis använda röststyrning för att höja eller sänka musiken.

RENT & SNYGGT

Oscar Properties World har egna avtal gällande städning och enklare reparationer i hemmet. Via plattformen kan de boende hantera bokning av hushållsnära tjänster, hantverkare och andra RUT- och ROT-tjänster.

HÅLLBARHET & FÖRBRUKNINGSMÄTNING

 

De boende kan själva värna om miljön och sänka sina kostnader genom att se hur mycket el och vatten som förbrukas. 
 

DET LILLA EXTRA

Varje hus och projekt kommer att erbjuda skräddarsydda tjänster och produkter som sätter guldkant på vardagen. Exempel är exklusiva erbjudanden från samarbets- partners inom allt ifrån abonnemang på snittblommor och kulturevenemang till leverans av nymanglade lakan.

OSCAR DELI

Delikoncept framtaget av Oscar Properties för att passa varje projekt. Boende och allmänhet välkomnas till delin som erbjuder enklare mat att äta på plats eller ta med hem samt mindre shoppingyta med inspiration från bland annat Whole Foods Market. Färdig mat och förbeställda matkassar levereras till bostaden.

KOM I FORM

Hantera bokning av träning med personlig tränare, massage eller andra friskvårdstjänster i huset. Ett helt nytt koncept för gruppträning, SPA och andra behandlingar planeras i flera av projekten framöver.

ORDNING & REDA

Digital boendepärm där man kan samla all information runt boendet och bostaden på ett och samma ställe.

Läs mer om Oscar Properties World här.