No.4

I projektet No.4 erbjuds köpare ta del av en prisjustering för de kvarvarande bostäderna. Angivet pris nedan är efter justering.

No.4

No.4 är ett fristående hus med ett unikt utsiktsläge, generösa glaspartier och härliga utemiljöer. I stort sett samtliga bostäder har en eller två balkonger alternativt egen uteplats där merparten av dessa dessutom vetter mot vattnet. Tack vare husets höga läge har de en utsikt som är helt unik med fönsterpartier som går nästan hela vägen från golv till tak och smälter samman upplevelsen mellan ute och inne.

Utsikten går inte att blunda för. Den är överallt. Från No.4 ser du ut över Djurgården som ligger nära på andra sidanfjärden. Högt beläget på en klippa vid Nacka Strand sträcker sig husets fyra flyglar ut mot Djurgårdens vidsträckta naturlandskap.

Österut syns Fjäderholmarna (5 minuter bort sjövägen) och i bakgrunden Lidingö. Västerut ser man Stockholms inlopp med Södermalm och Gamla Stan som fond. Just då inser man exakt hur nära innerstan man befinner sig.

Emma Ramberg 
0731 44 43 45

emma.ramberg@vaningen.se

 

”Vi har tagit inspiration från den fantastiska naturen som omger husen när vi tog fram konceptet. Skogen, havet och klipporna återspeglas i de invändiga materialvalen som går i gråa toner med ljusa trägolv och kalksten från Östersjön. De stora fönsterpartierna från golv till tak ramar in och påminner om landskapet utanför.”Det som vi på Oscar Properties fastnade för hos No.4, Nacka Strand – utöver husets utsiktsläge – var läget vid vattnet i kombination med närheten till innerstan. Visionen har varit att skapa ett boende som hämtar inspiration från det omkringliggande skärgårdslandskapet. Högt beläget på en klippa vid Nacka Strand sträcker sig husets fyra flyglar ut mot Djurgårdens vidsträckta naturlandskap. No.4 ligger endast 10 minuters bilväg från Slussen. Tar du Färjan från Nybroplan tar det dryga 20 minuter och båten lägger till precis nedanför huset

ELEGANT FUNKTIONALISM - Köket i No.4 är stort och socialt där porslin och andra köksredskap alltid finns inom räckhåll. Samma tanke om funktionalitet finns i arbetsytorna som är väl tilltagna med djupa bänkar. Köket är utformat som en vacker möbel: genuin och samtidigt elegant. Kökssnickerierna är specialtillverkade och lackade i en ljusgrå kulör och bänkskivan tillverkad av ljus kalksten. Det här köket ger en känsla av att laga mat i sommarhuset med havet som granne – med skillnaden att staden ligger precis runt hörnet.

DET LILLA EXTRA - No.4 har två separata gästlägenheter som underlättar möjligheten för familj och vänner att hälsa på. En lösning som uppskattas av såväl de boende som av deras nära och kära. No.4 har dessutom ett eget biorum för de tillfällen man vill samlas framför en film i större sällskap. I huset finns också ett mekrum för allt sådant som kan vara skönt att göra utanför hemmet. No.4 har också tillgång till ett för området gemensamt garage som man når via husets egna hissar. Vi har också utrustat No.4 med ett leveransrum med kylskåp så du slipper att planera din dag kring när exempelvis matvarorna levereras hem. Små detaljer som gör en stor skillnad i det dagliga livet.

Interiör & design

NÄRA INNERSTADEN - No.4 ligger endast 10 minuters bilväg från Slussen. Tar du Färjan från Nybroplan tar det dryga 20 minuter och båten lägger till precis nedanför huset. Det som vi på Oscar Properties fastnade för – utöver husets utsiktsläge – var läget vid vattnet i kombination med närheten till innerstan.

200 KVM TERRASS - Högst upp i huset ligger fyra bostäder om cirka 190 alternativt 100 kvadratmeter med 200 kvadratmeter terrass som ger möjlighet att skapa egna oaser.

NATURSTEN & VARMA TEXTILIER - Badrummet är stilla och rofyllt med väggar täckta i natursten. Golvet täcks av stora klinkerplattor i en mörk antracitgrå kulör och längs med ena väggen löper ett tungt draperi: en detalj som ger rummet en varm inramning och döljer tvättpelare och praktisk förvaring.

DETALJKÄNSLA & HARMONI - Golvet av ljuspigmenterad ek löper genom hela bostaden och ger ett lugn. Detta mycket tack vare de naturliga materialen i kombination med genomtänkta detaljer, som exempelvis dörrfodret av ljus ek som löper ända upp till taket och förstärker känslan av rymd.

RYMD OCH FUNKTIONELLA PLANLÖSNINGAR - En kvalitativ byggnad med rymd, funktionella planlösningar och gedigna materialval. Utsikten har maximerats med stora glaspartier i alla väderstreck. Flertalet bostäder har en eller två balkonger medan boende högst upp har takterrasser upp till hela 200 kvadratmeter. Det finns även gemensamma gårdar som vetter ner mot vattnet.

BALKONGER, TERRASSER OCH STORA GLASPARTIER - Utsikterna är onekligen goda för det som kan bli ditt nya hem.

ELEGANT FUNKTIONALISM - Köket i No.4 är stort och socialt där porslin och andra köksredskap alltid finns inom räckhåll. Samma tanke om funktionalitet finns i arbetsytorna som är väl tilltagna med djupa bänkar.

MED HAVET SOM GRANNE - Kökssnickerierna är specialtillverkade och lackade i en ljusgrå kulör och bänkskivan tillverkad av ljus kalksten. Det här köket ger en känsla av att laga mat i sommarhuset med havet som granne – med skillnaden att staden ligger precis runt hörnet.