No.4

Erbjudande fram till och med den 31 oktober 2019 i No.4

I projektet No.4 erbjuds köpare ta del av en prisjustering för de kvarvarande bostäderna. Angivet pris nedan är efter justering och gäller fram till den sista oktober 2019.

No.4

No.4 är ett fristående hus med ett unikt utsiktsläge, generösa glaspartier och härliga utemiljöer. I stort sett samtliga bostäder har en eller två balkonger alternativt egen uteplats där merparten av dessa dessutom vetter mot vattnet. Tack vare husets höga läge har de en utsikt som är helt unik med fönsterpartier som går nästan hela vägen från golv till tak och smälter samman upplevelsen mellan ute och inne.

Utsikten går inte att blunda för. Den är överallt. Från No.4 ser du ut över Djurgården som ligger nära på andra sidanfjärden. Högt beläget på en klippa vid Nacka Strand sträcker sig husets fyra flyglar ut mot Djurgårdens vidsträckta naturlandskap.

Österut syns Fjäderholmarna (5 minuter bort sjövägen) och i bakgrunden Lidingö. Västerut ser man Stockholms inlopp med Södermalm och Gamla Stan som fond. Just då inser man exakt hur nära innerstan man befinner sig.

Emma Ramberg 
0731 44 43 45

emma.ramberg@vaningen.se

 

 

Per Olofson
073 346 0226
per.olofson@fastighetsbyran.se

 

”Vi har tagit inspiration från den fantastiska naturen som omger husen när vi tog fram konceptet. Skogen, havet och klipporna återspeglas i de invändiga materialvalen som går i gråa toner med ljusa trägolv och kalksten från Östersjön. De stora fönsterpartierna från golv till tak ramar in och påminner om landskapet utanför.”Det som vi på Oscar Properties fastnade för hos No.4, Nacka Strand – utöver husets utsiktsläge – var läget vid vattnet i kombination med närheten till innerstan. Visionen har varit att skapa ett boende som hämtar inspiration från det omkringliggande skärgårdslandskapet. Högt beläget på en klippa vid Nacka Strand sträcker sig husets fyra flyglar ut mot Djurgårdens vidsträckta naturlandskap. No.4 ligger endast 10 minuters bilväg från Slussen. Tar du Färjan från Nybroplan tar det dryga 20 minuter och båten lägger till precis nedanför huset

ELEGANT FUNKTIONALISM - Köket i No.4 är stort och socialt där porslin och andra köksredskap alltid finns inom räckhåll. Samma tanke om funktionalitet finns i arbetsytorna som är väl tilltagna med djupa bänkar. Köket är utformat som en vacker möbel: genuin och samtidigt elegant. Kökssnickerierna är specialtillverkade och lackade i en ljusgrå kulör och bänkskivan tillverkad av ljus kalksten. Det här köket ger en känsla av att laga mat i sommarhuset med havet som granne – med skillnaden att staden ligger precis runt hörnet.

DET LILLA EXTRA - No.4 har två separata gästlägenheter som underlättar möjligheten för familj och vänner att hälsa på. En lösning som uppskattas av såväl de boende som av deras nära och kära. No.4 har dessutom ett eget biorum för de tillfällen man vill samlas framför en film i större sällskap. I huset finns också ett mekrum för allt sådant som kan vara skönt att göra utanför hemmet. No.4 har också tillgång till ett för området gemensamt garage som man når via husets egna hissar. Vi har också utrustat No.4 med ett leveransrum med kylskåp så du slipper att planera din dag kring när exempelvis matvarorna levereras hem. Små detaljer som gör en stor skillnad i det dagliga livet.

Interiör & design

NÄRA INNERSTADEN - No.4 ligger endast 10 minuters bilväg från Slussen. Tar du Färjan från Nybroplan tar det dryga 20 minuter och båten lägger till precis nedanför huset. Det som vi på Oscar Properties fastnade för – utöver husets utsiktsläge – var läget vid vattnet i kombination med närheten till innerstan.

200 KVM TERRASS - Högst upp i huset ligger fyra bostäder om cirka 190 alternativt 100 kvadratmeter med 200 kvadratmeter terrass som ger möjlighet att skapa egna oaser.

NATURSTEN & VARMA TEXTILIER - Badrummet är stilla och rofyllt med väggar täckta i natursten. Golvet täcks av stora klinkerplattor i en mörk antracitgrå kulör och längs med ena väggen löper ett tungt draperi: en detalj som ger rummet en varm inramning och döljer tvättpelare och praktisk förvaring.

DETALJKÄNSLA & HARMONI - Golvet av ljuspigmenterad ek löper genom hela bostaden och ger ett lugn. Detta mycket tack vare de naturliga materialen i kombination med genomtänkta detaljer, som exempelvis dörrfodret av ljus ek som löper ända upp till taket och förstärker känslan av rymd.

RYMD OCH FUNKTIONELLA PLANLÖSNINGAR - En kvalitativ byggnad med rymd, funktionella planlösningar och gedigna materialval. Utsikten har maximerats med stora glaspartier i alla väderstreck. Flertalet bostäder har en eller två balkonger medan boende högst upp har takterrasser upp till hela 200 kvadratmeter. Det finns även gemensamma gårdar som vetter ner mot vattnet.

BALKONGER, TERRASSER OCH STORA GLASPARTIER - Utsikterna är onekligen goda för det som kan bli ditt nya hem.

ELEGANT FUNKTIONALISM - Köket i No.4 är stort och socialt där porslin och andra köksredskap alltid finns inom räckhåll. Samma tanke om funktionalitet finns i arbetsytorna som är väl tilltagna med djupa bänkar.

MED HAVET SOM GRANNE - Kökssnickerierna är specialtillverkade och lackade i en ljusgrå kulör och bänkskivan tillverkad av ljus kalksten. Det här köket ger en känsla av att laga mat i sommarhuset med havet som granne – med skillnaden att staden ligger precis runt hörnet.

Oscar Properties WorldOscar Properties World är en plattform i appformat fylld med funktioner och tjänster vars syfte är att förbättra boendeupplevelsen. Genom att ständigt utveckla vårt tjänsteutbud vill vi underlätta och förenkla våra kunders vardag. Från och med 2018 får alla som flyttar in i ett Oscar Properties-boende tillgång till plattformen.

 

 
LEVERANSER

Lösningen på dagens e-handelsproblem: pakethanteringen. Oscar Properties World tar hand om de boendes leveranser så att de slipper besöka utlämningsställen eller vara hemma och vänta på leverantören.

GEMENSKAP

Ett chattforum i Oscar Properties World öppnar upp huset och skapar gemenskap och kommunikation mellan de boende. Här finns även viktiga meddelanden och information som rör föreningen och bostäderna.

DIGITAL CONCIERGE

De boende kan få hjälp med bokning av resor, restauranger, konserter och andra kulturevenemang. 

SMART HEM

De boende kan via plattformen ta kontroll över bostaden genom att  exempelvis använda röststyrning för att höja eller sänka musiken.

RENT & SNYGGT

Oscar Properties World har egna avtal gällande städning och enklare reparationer i hemmet. Via plattformen kan de boende hantera bokning av hushållsnära tjänster, hantverkare och andra RUT- och ROT-tjänster.

HÅLLBARHET & FÖRBRUKNINGSMÄTNING

 

De boende kan själva värna om miljön och sänka sina kostnader genom att se hur mycket el och vatten som förbrukas. 
 

DET LILLA EXTRA

Varje hus och projekt kommer att erbjuda skräddarsydda tjänster och produkter som sätter guldkant på vardagen. Exempel är exklusiva erbjudanden från samarbets- partners inom allt ifrån abonnemang på snittblommor och kulturevenemang till leverans av nymanglade lakan.

OSCAR DELI

Delikoncept framtaget av Oscar Properties för att passa varje projekt. Boende och allmänhet välkomnas till delin som erbjuder enklare mat att äta på plats eller ta med hem samt mindre shoppingyta med inspiration från bland annat Whole Foods Market. Färdig mat och förbeställda matkassar levereras till bostaden.

KOM I FORM

Hantera bokning av träning med personlig tränare, massage eller andra friskvårdstjänster i huset. Ett helt nytt koncept för gruppträning, SPA och andra behandlingar planeras i flera av projekten framöver.

ORDNING & REDA

Digital boendepärm där man kan samla all information runt boendet och bostaden på ett och samma ställe.

Läs mer om Oscar Properties World här.