Norra Tornen, Helix

OMA, ett av världens mest ansedda och prestigefyllda arkitektkontor, har på uppdrag av Oscar Properties förenat funktion, estetik och visioner i moderna bostäder fördelade mellan två byggnader, Helix och Innovationen, med det gemensamma namnet Norra Tornen. Ett samtida arkitektoniskt verk och ett unikt bostadshus beläget i Vasastans mest visionära och expansiva kvarter. Ett landmärke som innebär att en ny era nu inleds för hur Stockholmarna har möjlighet att bo och leva. Norra Tornen kommer att bli innerstadens högsta bostadshus. Höjden är en del av byggnadernas karaktär och personlighet, men framförallt så ger den nya perspektiv – bokstavligen. Två bostadshus med 360 graders panoramautsikt över Stockholm talar för sig själv.

Det första tornet Innovation är redan på plats och Helix, med ett antal nya bekvämligheter, är klart för inflytt 2020. Se alla lägenheter under fliken se alla bostäder.

Välkommen på visning

Välkommen på visning i visningslägenheten i Innovationen på plan 16.

 

Nästa visning sker måndag 21/10. För mer information om tillgängliga bostäder samt bokning av visning kontakta ansvarig mäklare:

Lars Östblom 070-88 66 968, lars.ostblom@husmanhagberg.se

Rebecca Löwå 070-71 29 788, rebecca.lowa@husmanhagberg.se