Norra Tornen – Amenities

Livet i Helix

Välkommen till Helix, ett av Stockholms mest unika bostadshus.

Här, i ett av innerstadens två högsta bostadshus, bor du med alla tänkbara bekvämligheter bara några meter från dörren – eget gym, biograf, vinbar, gästlägenhet, takterrass och en deli som erbjuder allt mellan frukost och middag, med fri leverans upp till din lägenhet.

Norra Tornen – som på uppdrag av Oscar Properties ritats av Rem Koolhaas för den internationella arkitektbyrån OMA – är vår vision av hur ett boende ska se ut och bete sig i modern tid. Ett arkitektoniskt riktmärke som tornar upp sig i Vasastans mest expansiva kvarter, transformerar Stockholms skyline och bjuder på en 360-graders panoramavy över den annars långa och låga staden Stockholm.

Deli & Vinbar

Om du har brist på tid, saknar energi till att ställa dig i köket eller bara är ute efter något enkelt erbjuder husets deli något för alla stunder. Och om du vill unna dig något alldeles extra? Då kanske du hittar det du söker bland alla glas och flaskor i husets Vinbar.

Biosalong & gemensam takterass

Sugen på en extra bra filmupplevelse, men inte på att bege dig hela vägen till bion på Sergels Torg? I Helix biosalong kan du ge bra film den uppmärksamhet den förtjänar, komplett med biostolar för hela sällskapet. Och om sällskapet någon gång är extra stort, då kanske den gemensamma takterrassen passar allra bäst. Här finns utrymme för det mesta och en utsikt som kan utmana även den bästa av filmer.

Gym & välmående

Träning och motion är en stor del av det moderna livet. Men mittemellan allt vad livet har att bjuda på, är det inte alltid lätt att hitta tiden. Tid till träning är en lyx.

Med Helix alldeles egna gym, är det inte mer än ett trapphus – eller hissen – mellan dig och din träning. Utöver bokningsbara pass och träningsredskap i toppkvalité, erbjuds också och PT-träning.

Gästlägenhet

Det är inte alltid lätt att hitta plats åt vänner och bekanta på besök. Men i Helix gästlägenhet kan gästerna själva uppleva hur det skulle vara att bo i Norra Tornen, komplett inredd och med panoramafönster.

Visionsbild för vinbar intill entrén.

OSCAR PROPERTIES WORLD

Oscar Properties World är en plattform i appformat fylld med funktioner och tjänster vars syfte är att förbättra boendeupplevelsen. Genom att ständigt utveckla vårt tjänsteutbud vill vi underlätta och förenkla våra kunders vardag. Från och med 2018 får alla som flyttar in i ett Oscar Properties-boende tillgång till plattformen.