Norra Tornen – Interiör

Interiör

Norra Tornen har genomgående ett internationellt uttryck, olikt alla andra bostadshus i Stockholm. Samtidigt har vi tagit till vara på det som vi är så bra på här i Skandinavien: att kombinera funktion med en känsla för design som är enkel utan att vara avskalad och lyxig utan att vara överflödig.

Utomhuslivet i Norra Tornen – Fortsätt ut på terrassen genom de stora skjutdörrspartierna – de mindre bostäderna har en terrass medan de större har två eller till och med tre terrasser från såväl vardagsrum som matplats och sovrum. Samtliga terrasser är dessutom väderskyddade och lägenhetslösningarna i Norra Tornen tar verkligen till vara på deras främsta kvalitet; utsikten som du här kan njuta av året om.

De gråvita köken med bänkskiva och stänkskydd i ljus natursten är designade exklusivt för Norra Tornen. Trots ljuset och rymden är känslan i köket varm. Inifrån bostaden ser du ut genom ett stort panoramafönster med tunna fönsterkarmar som skapar djup och ramar in utsikten över Stockholm. Treorna, fyrorna och femmorna har utsikt åt två eller tre väderstreck.

Det ljuspigmenterade parkettgolvet skapar en grundpalett för mjuka naturmaterial och svala toner som ger inspiration till sovrummen.

De ljusa naturstensklädda badrummen med specialdesignade förvaringslösningar och stämningsfull ljussättning ger samma öppna ljusa upplevelse som i resten av hemmet.

En kontrast mot de ljusa golven är inredning av mörka träslag och inslag av mässing, marmor och golvlånga linnegardiner.