Officinen Hammarby Sjöstad

Inom kort startar bygget av 10 ateljébostäder i kvarteret HG7 i Hammarby Sjöstad  

Officinen blir den sista, och avslutande, delen av Oscar Properties bostadskvarter HG7 där alla hus har sin unika karaktär, exteriört såväl som interiört. Samtidigt finns gemensamma drag som håller byggnaderna samman och skapar en funktionell och harmonisk helhet. Bostäderna i Officinen karaktäriseras av det råa betonggolvet och de stora takfönstren och blir med sina 10 bostäder på mellan ett till tre rum och kök kvarterets minsta bostadsprojekt. Ateljébostäderna byggs på nedre gårdsplan (våning -1) och med privata uteplatser. Interiören är luftig och ljus med vita väggar och tak och delvis mycket generös rumshöjd. De stora glaspartierna är i grått utförande med direkt utgång mot den egna uteplatsen. Köket är specialritat för Officinen av Oscar Properties eget designteam och projektets avskalade ateljé-/verkstadskänsla förstärks genom valet att genomgående använda rostfritt stål, till bänkskiva, fronter, fläktkåpa och benstomme. Ett kompletterande högskåp i betsad ek rymmer en integrerad kyl och frys samt skafferi och skapar en effektfull materialkontrast. Badrummen präglas av en gedigen materialpalett i dova färger. Väggar och golv är klädda i ljust grå kalksten, blandarna är mattsvarta. Handfat och spegelskåp av klassiskt snitt, tvättpelaren är placerad i en egen nisch. I nära anslutning till huset finns HG7s gym- och relaxavdelning, behandlingsrum, biorum, garage, en gemensam innegård samt lek- och aktivitetsrum.

 

 

 

 

 

 
Oscar Properties WorldOscar Properties World är en plattform i appformat fylld med funktioner och tjänster vars syfte är att förbättra boendeupplevelsen. Genom att ständigt utveckla vårt tjänsteutbud vill vi underlätta och förenkla våra kunders vardag. Från och med 2018 får alla som flyttar in i ett Oscar Properties-boende tillgång till plattformen.

 

 
LEVERANSER

Lösningen på dagens e-handelsproblem: pakethanteringen. Oscar Properties World tar hand om de boendes leveranser så att de slipper besöka utlämningsställen eller vara hemma och vänta på leverantören.

GEMENSKAP

Ett chattforum i Oscar Properties World öppnar upp huset och skapar gemenskap och kommunikation mellan de boende. Här finns även viktiga meddelanden och information som rör föreningen och bostäderna.

DIGITAL CONCIERGE

De boende kan få hjälp med bokning av resor, restauranger, konserter och andra kulturevenemang. 

SMART HEM

De boende kan via plattformen ta kontroll över bostaden genom att  exempelvis använda röststyrning för att höja eller sänka musiken.

RENT & SNYGGT

Oscar Properties World har egna avtal gällande städning och enklare reparationer i hemmet. Via plattformen kan de boende hantera bokning av hushållsnära tjänster, hantverkare och andra RUT- och ROT-tjänster.

HÅLLBARHET & FÖRBRUKNINGSMÄTNING

 

De boende kan själva värna om miljön och sänka sina kostnader genom att se hur mycket el och vatten som förbrukas. 
 

DET LILLA EXTRA

Varje hus och projekt kommer att erbjuda skräddarsydda tjänster och produkter som sätter guldkant på vardagen. Exempel är exklusiva erbjudanden från samarbets- partners inom allt ifrån abonnemang på snittblommor och kulturevenemang till leverans av nymanglade lakan.

OSCAR DELI

Delikoncept framtaget av Oscar Properties för att passa varje projekt. Boende och allmänhet välkomnas till delin som erbjuder enklare mat att äta på plats eller ta med hem samt mindre shoppingyta med inspiration från bland annat Whole Foods Market. Färdig mat och förbeställda matkassar levereras till bostaden.

KOM I FORM

Hantera bokning av träning med personlig tränare, massage eller andra friskvårdstjänster i huset. Ett helt nytt koncept för gruppträning, SPA och andra behandlingar planeras i flera av projekten framöver.

ORDNING & REDA

Digital boendepärm där man kan samla all information runt boendet och bostaden på ett och samma ställe.

Läs mer om Oscar Properites World här.