Oscar Properties World

Oscar Properties World är en plattform i appformat fylld med funktioner och tjänster vars syfte är att förbättra boendeupplevelsen.

Genom att ständigt utveckla vårt tjänsteutbud vill vi underlätta och förenkla våra kunders vardag. Från och med 2018 får alla som flyttar in i ett Oscar Properties-boende tillgång till plattformen. 

5 vanliga frågor

 

Är plattformen redan tillgänglig? 
Ja, redan nu under 2018 får våra kunder som flyttar in i deras nya bostäder tillgång till plattformen via en app.

Vad kostar det att använda plattformen för de boende?
Grundkostnaden för att använda själva plattformen ingår när man köper en bostad från Oscar Properties. För extratjänster kommer man betala direkt i appen.

 

Hur får man tillgång till Oscar Properties World? 
Som boende får du ett log-in som distribueras av den aktuella BRF:en. 

 

Får man tillgång till plattformen om man bor i ett färdigställt projekt?
Vi för en dialog med styrelserna i redan färdigställda projekt för att även där kunna erbjuda tillgång till plattformen.

 

Vad skiljer er plattform från andra liknande tjänsteplattformar?
Framförallt att vår plattform kompletteras med egna produkter och tjänster för framtidens boende. Tjänster som är skräddarsydda utifrån våra kunders behov. 

 
Tjänster & Funktioner

LEVERANSER

Lösningen på dagens e-handelsproblem: pakethanteringen. Oscar Properties World tar hand om de boendes leveranser så att de slipper besöka utlämningsställen eller vara hemma och vänta på leverantören. 

DIGITAL CONCIERGE

De boende kan få hjälp med bokning av resor, restauranger, konserter och andra kulturevenemang. Stort fokus på konst och design. 

 

Oscar Deli

Delikoncept framtaget av Oscar Properties för att passa varje projekt. Boende och allmänhet välkomnas till delin som erbjuder enklare mat att äta på plats eller ta med hem samt mindre shoppingyta med inspiration från bland annat Whole Foods Market. Färdig mat och matkassar levereras direkt upp till bostaden. 

 

Hållbarhet & förbrukningsmätning

De boende kan själva värna om miljön och sänka sina kostnader genom att se hur mycket el och vatten som förbrukas. 

 

Smart hem

De boende kan via plattformen ta kontroll över bostaden genom att exempelvis använda röststyrning för att höja eller sänka musiken.

 

Kom i form

Hantera bokning av träning med personlig tränare, massage eller andra friskvårdstjänster i huset. Ett helt nytt koncept för gruppträning, SPA och andra behandlingar planeras i flera av projekten framöver. 

 

Gemenskap

Ett chattforum i Oscar Properties World öppnar upp huset och skapar gemenskap och kommunikation mellan de boende. Här finns även viktiga meddelanden och information som rör föreningen och bostäderna. 

 

Rent & Snyggt

Oscar Properties World har egna avtal gällande städning och enklare reparationer i hemmet. Via plattformen kan de boende hantera bokning av hushållsnära tjänster, hantverkare och andra RUT- och ROT-tjänster. 

 

Ordning & Reda

Digital boendepärm där man kan samla all information runt boendet och bostaden på ett och samma ställe.

Det lilla extra

Varje hus och projekt kommer att erbjuda skräddarsydda tjänster och produkter som sätter guldkant på vardagen. Exempel är exklusiva erbjudanden från samarbetspartners inom allt ifrån abonnemang på snittblommor och kulturevenemang till leverans av nymanglade lakan.